Over Horse Your Mind

Mandy Herinx

Equine Assisted Coach

Ik ben Mandy en Equine Assisted Coach! Samen met het paard jou weer op weg helpen, omdat je (bijvoorbeeld) bent vastgelopen in het dagelijks leven is wat mijn prioriteit is binnen mijn coachpraktijk.

In 2011 ben ik afgestudeerd van de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening en sinds 2012 ben ik werkzaam in de gesloten jeugdzorg eerst als  pedagogisch medewerker en daarna als gezinsbegeleider en jawel; Paardencoach!

Op mijn 23e kocht ik mijn oude lievelingspaard van de manege, inmiddels mag zij van haar oude dag genieten maar tijdens de coachsessies staat ze altijd paraat. Mede door haar komst en mijn ervaring met dieren in de gesloten jeugdzorg maakte dat ik in oktober 2014 startte met de opleiding Equine Assisted Coach level 1 bij de Keulseweg. Deze opleiding heb ik in juni 2015 succesvol afgerond.

Wekelijks ga ik met de meiden van mijn werk naar de paarden. Een prachtige combinatie: De mens weer met de natuur verbinden met beide benen op de grond!

Naast mijn werk in de jeugdzorg ben ik ook beschikbaar voor jou en (eventueel) je gezin en/of partner. Paarden kunnen op subtiele manieren inzichtelijk maken wat soms verborgen blijft, simpelweg omdat je je niet altijd bewust bent van onderliggende gevoelens en patronen. In principe kun je met elke coachvraag terecht in de paardenbak!

 

Share This