Laruette is een KWPN merrie van 27 jaar oud en mijn steun en toeverlaat.Tot haar 18e jaar  is ze manege paard geweest en heeft ze veel mensen leren paardrijden.

Ze was en is altijd mijn favoriet gebleven en uiteindelijk heb ik besloten haar te kopen. Laruette is nu voornamelijk met pensioen maar een coachsessie lukt haar prima! Ze is een eigenwijze dame die mij elke keer weer verrast. Door haar kracht en doorzettingsvermogen heeft ze mij voornamelijk geleerd mezelf te zijn!

 

 

Locaties en andere paarden:

Horse Your Mind heeft beschikking over meerdere locaties. Afhankelijk van de locatie kunnen er diverse paarden worden ingezet voor de coachsessies. Daarnaast is het ook mogelijk om op jouw eigen locatie een sessie af te spreken, met jouw eigen paard of verzorgpaard (na toestemming eigenaar).
Naast Laruette zijn er meerdere paarden beschikbaar.Over het algemeen krijg je de keuze om een paard te kiezen die jou aanspreekt.
Om de paarden mentaal en fysiek fit te houden wordt er afgewisseld met de paarden. De paarden staan in de zomer lekker de hele dag op de wei.  In de winter staan ze elke dag buiten. De paarden zijn veel met elkaar in groepsverband, zo blijven ze het meest paard en kunnen ze tijdens de coachsessies goede, heldere feedback geven!

Share This